Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından yakalanmak

Rüyada biri tarafından yakalanmak

Rüyada biri tarafından yakalanmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, keyfin kaçacağına inanılır.

Rüyada bir hayvan tarafından yakalanmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından yakalanmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından yakalanmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından yakalanmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments