Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla yakalanmak

Rüyada kadınla yakalanmak

Rüyada kadınla yakalanmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, rakiplerin geride bırakılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Rüyada kadınla yakalanmak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Rüyada bir kadınla yakalanmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada kadınla yakalanmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, uygulayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ağıt yakan kadın görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada birilerine yakalanmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada ışığı yakamamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Rüyada polise esrar yakalatmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments