Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yaka görmek

Rüyada kirli yaka görmek

Rüyada kirli yaka görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, içinin huzurla dolacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada kirli yaka gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yaka görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek iyi bir kariyer edineceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaka kiri görmek işten yana şansının açık olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaka takmak çalışmalarının karşılığını alacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine tabir olunur.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments