Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun yağdığını duymak

Rüyada yağmurun yağdığını duymak

Rüyada yağmurun yağdığını duymak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, makamının yükseleceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada yağmurun yağdığını duymak gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada yağmurun yağdığını duymak bazı tartışmaların ortasında kalacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdığını duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, pek az kazanç getireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek işlerin bozulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek güzel bir iş fırsatına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments