Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ailenin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek işlerinin düzeleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işarettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek kazancın katbekat artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments