Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek rızık bolluğu içinde olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdırmak bir anda atılıma geçeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek kişinin iyi hale geleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmurun yağdığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda yağmur yağdığını görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığı görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments