Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığını duymak

Rüyada yağmur yağdığını duymak

Rüyada yağmur yağdığını duymak huzurlu günlerin biteceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını duymak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Rüyada yağmurun yağdığını duymak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını duymak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, rahatının da yerine geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına yorulur.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, rızkının sonsuz olacağına, büyük bir gelir toplayacağına delalettir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve yağmur yağmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments