Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük borçlar alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kar yağmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments