Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kısmetin kapanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek geriye doğru gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments