Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yağmur yağmak

Rüyada eve yağmur yağmak

Rüyada eve yağmur yağmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kazancının daha da artacağına delalettir.

Rüyada eve yağmur yağmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments