Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yağmur yağdığını görmek

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işarettir.

Rüyada evde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada eve yağmur yağmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, karamsar olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek doğru olanı seçeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek eşlerin boşanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayatının zorlaşacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments