Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, can bulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, borç batağına düşeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş öğreneceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bereketli bir döneme girileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments