Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına sesi duymak

Rüyada fırtına sesi duymak

Rüyada fırtına sesi duymak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına sesi duymak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Rüyada fırtına sesi duymak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölen babasının sesini duymak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kazançta zarar edeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ses duymak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, borçlanıp, hasta olacağına, kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölenin sesini duymak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada güvercin sesi duymak mesleğinde atılım yapacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments