Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak sağlık sorunlarının artacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, gönül sızılarının dineceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, o işten ekmek yiyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırılsıklam terlemek malını ve parasını sağlama alacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Rüyada yağmurun yağdığını duymak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık ve yağmur görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve yağmur görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments