Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırılsıklam ıslanmak

Rüyada sırılsıklam ıslanmak

Rüyada sırılsıklam ıslanmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sağlığın da bozulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak işlerin yoluna gireceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sırılsıklam terlemek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranın ıslandığını görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, ekmeğine leke süreceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimin ıslandığını görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments