Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ve yağmur görmek

Rüyada karanlık ve yağmur görmek

Rüyada karanlık ve yağmur görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık ve yağmur gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada karanlıkta yağmur görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, borçlarının ödeneceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ve yağmur görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını karanlıkta görmek hak yoluna döneceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta koyun görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments