Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırılsıklam terlemek

Rüyada sırılsıklam terlemek

Rüyada sırılsıklam terlemek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Rüyada sırılsıklam terlemek gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Rüyada sırılsıklam terlemek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak çabalarının boşa çıkacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün terlediğini görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Rüyada hamamda terlemek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada eşinin terlediğini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments