Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve yağmur görmek

Rüyada yeşillik ve yağmur görmek

Rüyada yeşillik ve yağmur görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kazancının tükenmeyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yeşillik ve yağmur gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşillik ve yağmur görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yağmurluk giymek kötü günleri geride bırakacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve yeşillik görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yoğun yağmur görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet eder.

Rüyada yağmur ve deprem görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda uyumak hayatının yoluna gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments