Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Rüyada sırılsıklam terlemek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmura ıslanmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret eder.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bir yere taşınmaya, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek çok rahat bir hayat süreceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments