Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işarettir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada yağmurdan sırılsıklam olmak karanlıkların aydınlanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırılsıklam terlemek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada yağmurun yağması görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder.

Rüyada karla karışık yağmur görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments