Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ömrünün uzun olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, biraz dinleneceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada yağmur seli görmek daha güçlü bir hale geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sel ve yağmur görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur sel görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sevgi göreceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve sel görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments