Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve yağmur görmek

Rüyada sel ve yağmur görmek

Rüyada sel ve yağmur görmek idealist kimse olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur sel görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret eder.

Rüyada sel ve yağmur görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek hararetli olayların meydana geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur seli görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada sel yağmur görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments