Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağıyor görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalettir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinden de geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına inanılır.

Rüyada yağmur seli görmek güzelliklere rast gelineceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments