Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok güzel günler görüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli sel görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak çok büyük atılımlar yapılacağına, esenlik bulacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işarettir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments