Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur seli görmek

Rüyada yağmur seli görmek

Rüyada yağmur seli görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yağmur seli gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sel yağmur görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek zor günlerin yaşanacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve sel görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada sel ve yağmur görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, ne yapacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur sel görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments