Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel gibi yağmur görmek

Rüyada sel gibi yağmur görmek

Rüyada sel gibi yağmur görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, lüks, konfor içinde olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel gibi yağmur gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada sel gibi yağmur görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada sel gibi su görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur sel görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, zenginliğinin süreceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek ün sahibi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Rüyada yağmur ve sel görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sel olduğunu görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments