Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur sel görmek

Rüyada yağmur sel görmek

Rüyada yağmur sel görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur sel gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada sel ve yağmur görmek işlerin günden güne artacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur seli görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yeni adımlar atacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel yağmur görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur ve sel görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, ağız tadının bozulmayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments