Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan saklanmak

Rüyada yağmurdan saklanmak

Rüyada yağmurdan saklanmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yağmurdan saklanmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar arkasına saklanmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkona saklanmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak zorlukların baş göstereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından saklanmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada koşup saklanmak hanesine huzurun dolacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saklandığını görmek onun kıymetini her daim bileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments