Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşup saklanmak

Rüyada koşup saklanmak

Rüyada koşup saklanmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, mutluluğundan olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada koşup saklanmak gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Rüyada koşup saklanmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada koşu kazanmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşup yorulmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, makbul olan şeylere, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşup düşmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşu atı görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada koşup yetişememek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşup ağlamak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Rüyada koşu yarışında olmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments