Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saklandığını görmek

Rüyada birinin saklandığını görmek

Rüyada birinin saklandığını görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saklandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birinden saklanmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak birikim yapılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaatta saklanmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, yeni bir yol tutulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Rüyada masanın altına saklanmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada aslandan saklanmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada mezarda saklanmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğadan saklanmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, dünya malına kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada saklanmak kaçmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments