Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar arkasına saklanmak

Rüyada duvar arkasına saklanmak

Rüyada duvar arkasına saklanmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada duvar arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada duvar arkasına saklanmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada taşın arkasına saklanmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kapının arkasına saklanmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, talihin yüze güleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı arkasına saklanmak geçim derdine düşmeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak moral ve sermaye kaybedeceğine, ortak edineceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments