Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahıra saklanmak

Rüyada ahıra saklanmak

Rüyada ahıra saklanmak düşmanından kurtulmaya, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, servet sahibi olacağına, sağlığının da bozulacağına, işlerindeki karın artacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada ahıra saklanmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahırda saklanmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun ahırı görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ahırda at görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada inek ve ahır görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda uyumak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ahır süpürmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ahır damı görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments