Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan kaçmak

Rüyada yağmurdan kaçmak

Rüyada yağmurdan kaçmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, daha büyük adımlar atılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, terfi alamayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Rüyada yağmurdan kaçmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yağmur görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, birçok engelin aşılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işarettir.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak refah düzeyinin artacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada sel gibi yağmur görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan korkmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments