Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak birikmiş parasının olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kısmetinin açık olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments