Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek fırsatların elden kaçırılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmur görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak dertlerin aşılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işarettir.

Rüyada yağmurdan kaçmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments