Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan korkmak

Rüyada yağmurdan korkmak

Rüyada yağmurdan korkmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan korkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada yağmurdan korkmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işarettir.

Rüyada korkmak konuşamamak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüzgardan korkmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada düşmekten korkmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, problemlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kaybolmaktan korkmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada korkmak ve üzülmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada danadan korkmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments