Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yağmur görmek

Rüyada karanlıkta yağmur görmek

Rüyada karanlıkta yağmur görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yağmur gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta yağmur görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık ve yağmur görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, iyi konumlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek zor günlerden geçeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, zorluklarını aşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta abdest almak iyi halin geleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, tamamen içine kapanacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments