Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak sıkıntılarının son bulacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, elde edilecek menfaatlere işarettir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek hatalarını düzelteceğine, zorlukların giderileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslandığını görmek ileride çok zengin biri olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments