Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan ıslanmamak

Rüyada yağmurdan ıslanmamak

Rüyada yağmurdan ıslanmamak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalet eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmamak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, elinin darlık görmeyeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak çok iyi giden işlerin duracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, helal rızık yiyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments