Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek itibar kaybedeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, zorluklarının son bulacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmamak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bir süre belini doğrultamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments