Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, şansının kötüye gideceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, canını sıkılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek muradın gerçekleşeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada yağmurun yağması görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments