Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak işlerinde bereket olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak karlı işler yapacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına tabir olunur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmamak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments