Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ıslanmamak

Rüyada yağmurda ıslanmamak

Rüyada yağmurda ıslanmamak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda ıslanmamak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak zamandan da kar edeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda ıslanmamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments