Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak acılarını ve kederlerini içine atacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, darlanacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmamak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, verimin kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments