Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında ıslanmamak

Rüyada yağmur altında ıslanmamak

Rüyada yağmur altında ıslanmamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, zorlukların son bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak kötü gidişe dur denileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmamak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak bir ortaklık kurulacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak sorunların günden güne artacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments