Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, huzurunun da yerine geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanan birini gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda ıslanmamak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak bolluk ve bereket geçireceğine, hasta ise şifa bulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments