Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan ıslandığını görmek

Rüyada yağmurdan ıslandığını görmek

Rüyada yağmurdan ıslandığını görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, huzurunun yerinde olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan ıslandığını gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Rüyada yağmur altında ıslanmak kazancını birkaç kat arttıracağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yeni yerler göreceğine, kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yağmura ıslanmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, şöhretli biri olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments