Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında ıslanmak

Rüyada yağmur altında ıslanmak

Rüyada yağmur altında ıslanmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada yağmur altında ıslanmak başarıları ile konuşulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak üzücü haberler alacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments