Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorumlulukların azalacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağıyor görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hastalıklarının azalacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments