Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, parasını dikkatli harcayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işarettir.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak bazı iş birlikleri yapacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmura ıslanmak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak üzüntüden sonra ferahlamaya, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments